Lippis - Baseball Collection - 25 kpl
Lippis - Baseball Collection - 25 kpl Lippis - Baseball Collection - 25 kpl Lippis - Baseball Collection - 25 kpl

Lippis - Baseball Collection - 25 kpl

$ 298.54
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 25 kpl perinteisiä baseball lippiksiä personoituna omalla logollanne. Ilmainen toimitus!

Lippikset – Baseball Collection – 25 kpl

Tilaa 25 kpl perinteisiä baseball lippiksiä personoituna omalla logollanne. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse toteutusmenetelmä.
Lippikset voidaan toteuttaa joko 1-väripaintuksena, digipainatuksena tai brodeerauksena.

Brodeerausta suosittelemme yksinkertaisempiin logo toteutuksiin. Jos designinne on monivärinen tai yksityiskohtaisempi, niin siinä tapauksessa suosittelemme digipainatusta. Jos haluatte tiedustella kuvanne toimivuutta lippiksiin, niin voitte lähettää designin ilmaiseen arviointiin sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse lippismalli. Tässä valikoimassa on saatavilla klassiset puuvillaiset baseball lippikset.

3. Valitse päähineiden värit. Voitte valita lippiksiä yhdellä tai useammalla värillä. Mikäli haluatte brodeerauksiin värinvaihdon eri lippisvärien välillä, niin olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse info@unomas.fi ennen tilausta.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. 1-väripainatusta varten tarvisimme aineistot vektorigrafiikka muodossa. Brodeerausta tai Digipainatusta varten aineiston voi toimittaa joko vektorigrafiikka muodossa tai hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona.

5. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. Oletteko valinneet useampia lippisten värejä tilaukseen? Voitte tarkentaa tähän montako kpl:tta tulee mitäkin väriä.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen lippiksestä hyväksyntäänne varten.


7. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Lippisten arvioitu tuotantoaika on n. 10-15 työpäivää. Tarvitsetteko lätsät johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua