Takit - College Collection - 500 kpl
Takit - College Collection - 500 kpl Takit - College Collection - 500 kpl Takit - College Collection - 500 kpl

Takit - College Collection - 500 kpl

$ 14,108.75
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 500 kpl trendikkäitä collegetakkeja omalla painatuksella. Laadukkaat painatukset kaikenlaisista kuvista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Takit - College Collection - 500 kpl

Tilaa 500 kpl laadukkaita ja trendikkäitä collegetakkeja omalla painatuksella. Toimi näin:

1. Valitse painatuksen värimäärä. Mikäli ette ole täysin varmoja montako väriä painatuksessa tulisi käyttää, niin voitte lähettää kuvan meille sähköpostitse ilmaiseen arviointiin. Osoite on info@unomas.fi.

2. Valitse haluamanne paitamalli / paitamallit.
Lisätietoja College Collection vaihtoehdoista löytyy "liitteet" välilehdeltä.

3. Valitse takkien värit. Voitte valita takkeja yhdellä tai useammalla värillä. Ainoa kriteeri on, että painatuksen värit säilyvät samana. Mikäli haluatte painatuksiin värinvaihdon, niin olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse info@unomas.fi ennen tilausta.

4. Valitse takkien koot. Voitte valita koot valmiista seteistämme tai tehdä omat valinnat.

5. Valitse haluatteko takeille pussitukset. Voimme vapaaehtoisena lisäpalveluna foldata ja pakata takit läpinäkyviin polybag pusseihin. Tämä helpottaa tuotteiden käsittelyä asiakkaalle.

6. Valitse haluatteko painatuksen myös takkien rintapuolelle.
Voimme toteuttaa takit myös 2-puoleisena painatuksena.

7. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

8. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. 
Oletteko valinneet omat kokojakaumat takeille? Oletteko valinneet useampia takkien värejä tilaukseen? Voitte tarkentaa tähän montako kpl:tta tulee mitäkin kokoa / väriä.

9. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen takista hyväksyntäänne varten.

10. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Takkien arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko tekstiilit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua