1. Maksutavat

Verkkomaksut

Hyväksymme kaikista Suomalaisista verkkopankeista verkkomaksut.

Postiennakko 

Postiennakolla maksettaessa maksu suoritetaan postikonttorissa tuotteita noudettaessa (maksuvälineinä postissa käyvät mm. käteinen, pankkikortit ja luottokortit). Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tuotteet voi noutaa veloituksetta.

Lasku

Lähetämme tilauksen mukana laskun, jonka eräpäivä on 14 päivää siitä kun tilaus on lähetetty. Laskulle ostettaessa peritään 2,90 € laskutusmaksu. Täytettyänne tiedot tilauksen yhteydessä, hyväksytte että tarkistamme luottotietonne.  Maksamattomasta laskusta lähetämme huomautuksen, josta peritään huomautusmaksu.

Laskulla palvelun ehdot

- Asiakkaan täytyy olla yli 18-vuotias
- Asiakkaalla ei saa olla luottotietomerkintöjä
- Asiakkaalla ei saa olla maksamattomia velkoja Collectorille
- Toimitusosoitteen tulee olla sama kuin väestörekisteriin ilmoitettu asiakkaan osoite

Palvelun verkkokaupalle tuottaa Collector Credit AB.

Tilisiirto

Tilisiirrolla maksettaessa maksu suoritetaan lähettäjälle ennen tuotteiden toimitusta. Tarvittavat maksuohjeet löytyvät tilausvahvistuksesta.

PayPal

Hyväksymme PayPal maksutavan.

2. Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Toimitus vaihtoehtoina ovat Nouto Postista (Economy), Postin kotiinkuljetus (Express Flex), Pakettiautomaatti (SmartPost) sekä kirjelähetys.

Economy

Paketti toimitetaan vastaanottajalle noudettavaksi Postin myymälästä. Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä joko tekstiviestitse, sähköpostitse tai iPost-kirjeenä. Tuote on noudettavissa heti saapumisilmoituksen saavuttua.

Express Flex

Vastaanottajaan otetaan yhteyttä 1-2 työpäivän kuluessa lähettämisestä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohta. Suuremmissa kaupungeissa toimitus on mahdollinen arkisin klo 21:00 asti. Muilla alueilla lähetykset toimitetaan perille klo 14:00 mennessä. Palvelu sisältää yhden jakeluyrityksen.

SmartPost

Vastaanottaja voi halutessaan valita noutopaikaksi lähimmän pakettiautomaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avauduttua.

Kirjelähetys

Lähetys toimitetaan muun postin yhteydessä kirjelähetyksenä vastaanottajalle. Kirjelähetys on käytössä ainoastaan pientilauksissa. Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, jättää jakaja noutoilmoituksen ja lähetys on noudettavissa Postin myymälästä.

3. Toimituskulut

Toimituskulujen suuruus muodostuu valitusta toimitustavasta ja ostosten suuruudesta.

4. Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ympäri maailman.

5. Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on keskimäärin 5-30 arkipäivää. Jotta pystymme pitämään palvelumme yhtyeille ilmaisena, emme ylläpidä valmista varastoa, vaan tuotteet painetaan tilausten mukaan. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä, mutta mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa myös osissa.

6. Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla asiakaspalvelustamme osoitteesta info@unomas.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

7. Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

8. Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta info@unomas.fi